La Marxa nórdica i el “Mindfulnes”

Nòrdic Walking Maniaks: avui us volem parlar de dos conceptes que van molt lligats en la nostra pràctica esportiva: la marxa nòrdica i el mindfulnes.


En primer lloc, sabeu que és el Mindfulnes?

És una tècnica de meditació que té com a objectiu “ser conscients del moment que estem vivint” - “tenir plena consciència del que estem realitzant”. Amb una bona pràctica aconseguim que la nostra consciència es relaxi, ens alliberi de tot l'estrès que la vida diària ens pot donar. Consegüentment, si l'unim amb la marxa nòrdica caminant per la naturalesa, tenim molts beneficis tant físics com psicològics.

La marxa nòrdica, així com altres pràctiques esportives, és un gran alliberador de dopamina, l’hormona de la felicitat. Per aquest motiu, recomanem que una vegada cada 15 dies es canviï la pràctica esportiva a la gris ciutat, per un indret més verd amb grans arbres o, fins i tot, indrets vora el mar. Això ens ajudarà a canviar el nostre estat d’ànim i el nostre humor variarà. Si aconseguim ser conscients de l’entorn el qual estem, podem aconseguir que aquests beneficis es tripliquin. Els arbres tenen un efecte molt beneficiós pel nostre sistema immunològic. Simplement el gest d’abraçar-lo, ens carregarà d’una energia positiva i bones vibracions.


Per tant ara, quan estem practicant la marxa nòrdica és important, a banda d’aplicar una bona tècnica, ésser conscients on estem, i inspirem bé l’aire que ens dona la mare naturalesa. D’aquesta manera connectarem el cos i la ment.

Amb Nordic Walking Maniak's, a cada pas... un batec més de vida.

38 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo