• facebook
  • instagram
  • twitter
  • youtube
  • tripadvisor_rodó_blanc
  • calendari

CALENDARI - CALENDARIO

PREU:

Opció 1: 245€ / pERSONA

opció 2: 215€ / persona

cap de setmana: 

RAQUETES DE NEU A LA CERDANYA

 

Tens ganes de passar un dia d'hivern divertit i original? Des Nordic Walking Maniaks et proposem que t'apuntis a aquest cap de setmana amb raquetes de neu a la Cerdanya. Que el fred no et deixi a casa!

Les raquetes de neu ens permeten desplaçar-nos amb facilitat per sobre de les superfícies nevades aplicant la tècnica de la Marxa Nòrdica i ens permetran descobrir espais de gran bellesa paisatgística d'una forma divertida.

¿Tienes ganas de pasar un día de invierno divertido y original? Desde Nordic Walking Maniaks te proponemos que te apuntes a este fin de semana en raquetas de nieve en la Cerdanya. ¡Que el frío no te deje en casa!

Las raquetas de nieve nos permiten desplazarnos con facilidad por encima de las superficies nevadas aplicando la técnica de la Marcha Nórdica y nos permitirán descubrir espacios de gran belleza paisajística de una forma divertida.

DATA:

26/08/2019 - 31/08/2019

Sortida amb marxa nòrdica i gran calçotada!!

 

Ruta circular amb marxa nòrdica dirigida per un dels nostres monitors, per la Vall del riu Glorieta d’uns 12k. Durant la nostra ruta podrem gaudir d’un paisatge excepcional per les muntanyes del Prades cobertes per alzines i pinars. 

Ruta circular con marcha nórdica dirigida por uno de nuestros monitores, por el Valle del río Glorieta de unos 12k. Durante nuestra ruta podremos disfrutar de un paisaje excepcional por las montañas del Prades cubiertas por encinas y pinares.

DATA: 

16 de febrer de 2020

PREU: 49€ / pERSONA

Viatges Maresme SLU

Carrer Abat Escarré, 12

17300 Blanes (Girona)

180419_VIATGES MARESME_nordic walking ma
logo acave.jpg
fenwa-logo-3.jpg
LOGO MARESME-2 xavi.PNG
Fundacion walkim_LOGO rev01-02.png
agencia-catalana-turisme.jpg
LOGO MARXA NORDICA CATALUNYA.jpg

Powered by AcmeWeb

LOGO OK - ACME.png