• facebook
  • instagram
  • twitter
  • youtube
  • tripadvisor_rodó_blanc
  • calendari

CALENDARI - CALENDARIO

PRO/PREMIUM WALKERS: MARXA NORDICA I ELS 360º DEL PEDRAFORCA - MARCHA NORDICA Y LOS 360º DEL PEDRAFORCA

 

Ruta circular des de Gòsol, que ens deixarà sorpresos per la seva bellesa natural. Aquesta ruta ens servirà per a veure els 360º del insigne Massís del Pedraforca . En acabar la ruta realitzarem un fantàstic dinar de pagès.

Ruta circular des de Gòsol, que nos dejará sorprendidos por su belleza natural. Esta ruta nos servirá para poder ver los 360º del insigne macizo del Pedraforca . En acabar la ruta realizaremos un fantástico almuerzo de payés

DATA:

PROXIMAMENT!!!

PREU: 30€ / pERSONA

PRO PREMIUM WALKERS: CAMINO INGLES (FERROL - SANTIAGO)

El camí anglès neix de l'època medieval per la posició estratègica de El Ferrol (el nostre punt de partida), ja que era un dels ports d'entrada a Galícia. Precisament, és per aquest motiu que aquest Camí se'l denomina Anglès, doncs

els navegants de les Illes Britàniques arribaven fins a port amb les seves embarcacions i seguidament peregrinaven fins Santiago.

No et pots perdre aquesta històrica ruta, plena de historia i patrimoni, on el verd dels boscos ens acompanyarà a cada etapa.

El camino inglés nace de la época medieval por la posición estratégica de El Ferrol (nuestro punto de partida), ya que era uno de los puertos de entrada a Galicia. Precisamente, es por este motivo que a este Camino se le denomina Inglés, pues los navegantes de las Islas Británicas llegaban hasta puerto con sus embarcaciones y seguidamente peregrinaban hasta Santiago.

No te puedes perder esta histórica ruta, llena de historia y patrimonio, donde el verde de los bosques nos acompañará a cada etapa.

DATA:

26/08/2019 - 31/08/2019

PREU: 795€ / pERSONA

Mira aquest video per saber més detalls del viatge

Viatges Maresme SLU

Carrer Abat Escarré, 12

17300 Blanes (Girona)

180419_VIATGES MARESME_nordic walking ma
logo acave.jpg
fenwa-logo-3.jpg
LOGO MARESME-2 xavi.PNG
Fundacion walkim_LOGO rev01-02.png
agencia-catalana-turisme.jpg
LOGO MARXA NORDICA CATALUNYA.jpg

Powered by AcmeWeb

LOGO OK - ACME.png