top of page
  • facebook
  • instagram
  • twitter
  • youtube
  • tripadvisor_rodó_blanc
  • calendari

ACTIVITATS

A NWM volem que tothom trobi les activitats que s’ajustin més al seu perfil, i però això hem categoritzat totes les nostres activitats de la següent manera:

 

•Pro: “walkers” amb un rendiment mig-alt que desitgin una experiència més al límit, amb etapes més llargues i d’una duresa considerable. Acostumaran a ser etapes d’uns 25-30k amb un desnivell pronunciat

• Sènior: itineraris adaptats de manera assolible per a tothom, sense haver de tenir un gran rendiment físic. Seran etapes d’uns 10-15k màxim amb un desnivell no gaire pronunciat.

• Premium: “walkers” que a banda de practicar el seu esport preferit, busquen una experiència molt més completa, amb una selecció d’allotjaments, restauració i espais wellness especialment seleccionats per a un públic gourmet (spa, maridatges, allotjaments premium...).

Tria la que més s’ajusti al teu perfil i comença a gaudir amb nosaltres!!!!

VIATGESI ESCAPADES

VIATGES I ESCAPADES

calendar-2027121_640.png

Som experts en organitzar viatges i escapades per grups i específics de marxa nòrdica.

 

Més de 30 anys al sector ens avalen. El nostre lema "qualitat i preu, una excel·lent combinació", ens ha guiat i ens guiarà en la preparació de tots els que organitzem.

Fotógrafo al atardecer

SORTIDES

calendar-2027121_640.png
SORTIDES

Tots els grups fem sortides d'aproximadament 2 hores i en funció del grup, podem adaptar el recorregut entre 5 - 10km. L'objectiu és passar una estona molt agradable, poder desconnectar de la estressada vida diària i practicar una activitat física que ens permeti estar saludables.

roca de equilibrio

ACTIVITATS SOLIDÀRIES

calendar-2027121_640.png
ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Som col.laboradors oficials de la Fundació WALKIM i altres entitats que avalen el nostre projecte.

Calentamiento en la playa

FORMACIÓ

calendar-2027121_640.png
FORMCIÓ

La marxa nòrdica no és només agafar uns bastons i posar-te a caminar. S'ha d'aplicar una bona tècnica per tal d'obtenir tots els beneficis que van associats a aquesta pràctica esportiva. Per tant, és necessari contactar amb alguns dels nostres instructors que ens ensenyin ben bé aquesta tècnica, l'anomenada
ALFA 247. Tot l'equip de instructors de Nordic Walking Maniak's estan titulats i sota formació per la Escola de Nordic Walking Alfa (
ENWA).

Cursos de iniciació i perfeccionament a la marxa nòrdica.

Programes de marxa nòrdica personalitzada i adaptada a les teves necessitats, per a particulars i empreses (programes corporatius,
team-building...).

Classes a particulars i grups adaptats al teu horari.

camino de santiago.jpg

CAMINO DE SANTIAGO

calendar-2027121_640.png
Camí de Santiago

Vols realitzar el Camí de Santiago d’una manera diferent i inoblidable?

A NWM som experts en organitzar-lo, i fem del “camino” una experiència global.  Les etapes adaptades i assistides pels nostres instructors, faran de cadascuna una etapa especial, alhora que una gastronomia local exquisida, i uns allotjaments d’una altíssima qualitat, culminaran una experiència única i irrepetible.

Vols viure el teu somni? Vine a fer-lo realitat!

 

“Benaurat siguis, Peregrí, quan contemples el camí i el descobreixes ple de noms i d’albes”

empreses.jpg

EMPRESES

calendar-2027121_640.png
empreses

A NWM sabem que caminant en grup es desenvolupen habilitats, comportaments i estats d’ànim que són molts valuosos en un entorn empresarial.

 

Per això oferim programes de Team Building adaptats a empreses, amb rutes i activitats específiques per equips/directius, amb allotjament d’una altíssima qualitat, i activitats complementàries.

 

Vols una activitat diferent, divertida i un repte per al teu equip? Et muntem a mida unes jornades inoblidables i productives. Pregunta’ns.

bottom of page